A septichora.hu teljes tartalma, akár szöveges, akár képi – a Wikimediáról szabadon felhasználható tartalmak és a már lejárt szerzői jogú, illetve egyedi engedély alapján felhasznált tartalmak kivételével -, a szerzők szellemi tulajdonát képezi és mint ilyent szerzői jogok védik. A honlap készítői minden lehetséges eszközzel igyekeznek megvédeni ezeket a jogokat akár jogi út igénybevételével, akár pedig a jogsértő tartalmaknak az internetes keresőkből való eltávolíttatásával.

Az anyagok bármilyen kereskedelmi célú hasznosítása vagy más honlapon történő, további megosztása a szerző előzetes, írásbeli engedélye alapján lehetséges csak. 

Ingyenes, szabad felhasználás

Mindazonáltal a látogatók – magáncélra – szabadon használhatják a tartalmat akár szórakozásból, akár oktatási céllal. Minden egyes cikk alatt van egy sor “Megosztás” gomb, melyek közül az utolsó a “Nyomtatás”. Innen (vagy a böngésző Ctrl+P gombját lenyomva) minden felesleges sallang (menük, reklámok, oldalsáv, lábléc stb.) nélkül könnyedén ki lehet nyomtatni az egyes cikkeket vagy elmenthetők PDF formátumban. Ez azonban, ismételten, szigorúan csak magáncélra tehető.

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, kérem, nyugodtan írjon Pozsárkó Csabának, a septichora.hu honlap webmesterének.

Emailüzenet a honlap adminisztrátorának

7 + 2 =